Stichting Stop Hersentumoren

391 keer bekeken 3 reacties

Stichting Stop Hersentumoren

Stichting Stop Hersentumoren

Reageren

X (voorheen Twitter)

Op de kaart

Een momentje...

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Cynthia

17-01-23 om 7:11

Er is heel dringend geld nodig voor onderzoek van hersentumoren... Diagnose hersentumor betekend nu -> ongeneeslijk ziek. Ik ben zelf hersentumor patiĆ«nt en heb 4 jaar geleden dus mijn doodsvonnis getekend. Dit moet veranderen!! Ik hoop dat stichting Stophersentumoren de vrijwilligers prijs krijgt zodat een hersentumor geen doodvonnis meer betekend in de toekomst. Voor mij te laat voor anderen hopelijk niet! 

Een moeder

16-01-23 om 21:40

Steun stichting stop hersentumoren! Er is meer geld nodig voor meer onderzoek! 

Danielle

16-01-23 om 20:45

Bij mij is in 2010 de diagnose hersentumor gesteld. Met een levensverwachting van 5 tot 8 jaar zonder behandeling. Ik was 35, de kinderen 5, 7 en 9. Alleen door onderzoek ben ik in de verlenging van mijn leven gekomen. Dit had zonder onderzoek niet mogelijk geweest. Daarom wil ik nog heel veel onderzoeken zodat mensen die nu de diagnose krijgen een nog beter vooruitzicht hebben met verhoogde kwaliteit van leven. Daarom geef aan stichting Stophersentumoren!

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen