Werkvloertaal

279 keer bekeken 4 reacties

Werkvloertaal

Werkvloertaal

Reageren

X (voorheen Twitter)

Op de kaart

Een momentje...

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Jaap

22-02-23 om 15:51

Superleuk! Vrijwillers die zich inzetten voor vrijwilligers die zich inzetten voor ...  En dit laat zien dat vrijwilliger zijn veel opleverd voor de vrijwilliger: een raam op de wereld!

Lisa

05-02-23 om 8:15

Dit filmpje maakt me blij. Ik heb het geluk dat ik Hannie en Ibrahim elke week in mijn klas heb. Het is een inspiratie om zulke gemotiveerde mensen in mijn klas te hebben. Ibrahim, ik weet zeker dat ze bij het Wasven een heel fijne collega aan je hebben. Hannie, bedankt voor al je steun en enthousiasme.

Judith Evers

05-02-23 om 7:54

πŸ₯πŸ’₯ wat een leukerds. Taal is zo belangrijk om mee te doen, je gewaardeerd te voelen en je plek te vinden. Voor veel van ons zo vanzelfsprekend eigenlijk. Maar als je in een land komt waar je de mensen niet verstaat en je zelf niet verstaanbaar kunt maken, dan kom je er pas achter wat je allemaal mist. Mooi dat er zoveel vrijwilligers zijn die je daar dan bij helpen. Hoeveel effect dat heeft zie je wel in dit filmpje :-) Goed begin van de dag dit! 

Susan

04-02-23 om 11:30

Leuk om te zie Hannie, dat je het nog steeds naar je zin hebt bij ons! En  goed van Ibrahim dat hij ook al vrijwilllerswerk doet. πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen