Stichting Hobbycentrum Boxtel

743 keer bekeken 11 reacties

Stichting Hobbycentrum Boxtel

Stichting Hobbycentrum Boxtel

Reageren

X (voorheen Twitter)

Op de kaart

Een momentje...

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Gerard Buiks

13-03-23 om 16:14

Het HCB is niet meer weg te denken uit Boxtel, te meer omdat steeds meer sernioren buitenshuis actief willen blijven, samen dingen willen doen, zich verder ontwikkelen en daardoor ook mensen blijven ontmoeten. Hulde voor al die vrijwilligers die steeds meer cursussen begeleiden. 

Carla den Otter-Kordes

23-02-23 om 14:35

Een mooi innitiatief, volledig draaiend op een groep enthousiaste vrijwilligers, die er voor zorgen dat inwoners van Boxtel een breed scala aan hobby's en vrijetijdsbesteding kunnen beoefenen. Chapeau voor het aanhoudende enthousiasme en betrokkenheid.
 

Het HCB is niet meer weg te denken uit het Boxtelse.. Groot compliment voor deze grote groep bevlogen vrijwilligers!  

Lia Jansen-Habraken

19-02-23 om 19:59

Goed bereikbare locatie, voldoende ruimtes en geweldige behulpzame vrijwilligers. zeer betaalbare cursussen.

Gerard

09-02-23 om 13:21

Hoe mooi is het dat Hobby Centrum Boxtel voor 100% draait op zo'n 65 enthousiaste vrijwilligers! HCB heeft veel te bieden aan alle deelnemers onder het motto 'ontwikkelen, ontmoeten en ontspannen', maar er wordt alles aan gedaan om voor alle vrijwilligers hun inspanningen ook hun grootste hobby te laten zijn of worden!

Pierre

07-02-23 om 20:08

Mooi dat er gedurende de gehele week activiteiten zijn voor 50+ s. Vaak geholpen door andere 50+s. Kom je tenminste achter de geraniums vandaan. angel

Winnie

07-02-23 om 18:57

Hobby Centrum Boxtel maakt een groot verschil in vele levens hier in Boxtel. De perfecte plek voor ouderen om te socialiseren en actief bezig te blijven, zowel fysiek als mentaal. In mijn werk als begeleider voor mensen  met niet aangeboren hersenletsel zie ik dagelijks hoe belangrijk dat is. Het feit dat het centrum gericht is op ouderen maakt het voor iedereen ook laagdrempelig om deel te nemen. Al ligt dat natuurlijk ook aan de fundering die gelegd is door Marieke en alle vrijwilligers. Regelmatig verwijs ik ook cliĆ«nten door naar het HCB en ik krijg louter fijne feedback. Grote buiging voor Marieke en alle vrijwilligers voor het mooie en belangrijke werk wat ze doen voor de inwoners van Boxtel (e.o.).

keramist

07-02-23 om 17:26

Geweldige vrijetijdsbesteding voor jong en oud.

Dank aan al die vrijwilligers!

Kees de Waal Seniorenvervoer Boxtel

07-02-23 om 16:56

HBC geniet een brede bekendheid binnen Boxtel en heeft een grote functie in het bestrijden van eenzaamheid van ouderen. Is primair een ontmoetingsplek waar op een makkelijke manier nieuwe sociale contacten worden gelegd. Ook is het activiteitenaanbod van het Hobbycentrum zeer divers en is er eigenlijk voor iedereen wel iets van wils. Voor velen een nieuwe invulling van hun bestaan. Hopenlijk blijft het HCB nog lang bestaan.

Jac Nouwens

07-02-23 om 15:42

HCB is een voorziening waar je graag een of meerdere keren per week naar toe gaat.
Je ervaart er dat het wat met mensen doet:

- bezig zijn met een hobby draagt bij aan het verbeteren van de geestelijke en fysieke fitheid van ouderen
- het de mogelijkheid om met anderen te communiceren en nieuwe vriendschappen te sluiten
- het kan helpen bij het voorkomen van eenzaamheid onder ouderen, door hen de kans te geven om deel te nemen aan activiteiten en verbinding te maken met anderen

- het helpt bij het behouden en verbeteren van vaardigheden, waardoor zelfvertrouwen en zelfwaardering verhoogd wordt. Men is er trots op resultaten!
- het biedt een plek om zich bezig te houden met activiteiten die men leuk vindt en kwaliteitstijd door te brengen met anderen.

Het HCB heeft een toekomst voor zich!

Diny Stolvoort

07-02-23 om 14:29

Een prachtig initiatief dat heel veel senioren helpt bij een mooie invulling van hun leven. Elkaar ontmoeten en samen werken om je verder geestelijk te ontwikkelen en te bekwamen in een hobby of interessegebied, hoe mooi kan dat zijn. Dankzij geweldige vrijwilligers is dit initiatief tot stand gekomen en dagelijks zetten vele vrijwilligers zich in om het Hobbycentrum en haar bezoekers te laten bloeien en groeien. Vandaar dat ik dit initiatief van harte aanbeveel voor een Nationale Vrijwilligersprijs. 

 

André Leermakers

06-02-23 om 19:34

Een geweldige club (oudere) mensen die altijd klaar staan om andere ouderen te ondersteuenen in hun ontmoetingen, ontwikkelingen en ontspanning.

 

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen