Dress for Success

302 keer bekeken 13 reacties

Dress for Success

Dress for Success

Reageren

X (voorheen Twitter)

Op de kaart

Een momentje...

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Henriëtte

10-03-23 om 18:53

Het  is leuk en dankbaar werk bij Dress. Je helpt mensen met een mooie set sollicitatiekleding. Hiermee kunnen zij een goede 1e indruk maken en hun kans op een baan vergroten. Regelmatig komt het voor dat de klant onzeker binnenkomt en stralend vertrekt. En daar doen we het voor!

Josien van den Broek

25-02-23 om 10:25

Sinds medio 2022 ben ik als vrijwilliger aspirant-bestuurslid bij Dress for Success en het voelt vanaf het begin als een warm bad. Iedereen is enthousiast en betrokken. Dat blijkt ook wel uit de jarenlange betrokkenheid van de vrijwilligers. Het geeft ook veel voldoening je te mogen inzetten voor dit goede doel. 

Bertine

25-02-23 om 10:22

Bij het zien van dit filmpje en het lezen van de reacties van andere vrijwilligers uit ons geweldige team, kun je je vast voorstellen hoe enorm blij en trots ik ben dat ik al 14 jaar manager ben van deze geweldige organisatie. 'Mijn' team vrijwilligers is het goud van de organisatie. Elke week weer staan ze vol enthousiasme en compassie én met kennis klaar voor werkzoekenden die advies en een set kleding hard nodig hebben om weer mee te kunnen doen. Fantastisch! 

 

Ward Overeem

24-02-23 om 22:53

Mijn naam is Ward Overeem en ben ook één van de vrijwilligers van Dress for Success. Na jaren actief te zijn geweest als ambassadeur ben ik sinds enkele jaren doorgegroeid tot trotse voorzitter van het bestuur van Dress for Success Eindhoven. Ook een voordeel van vrijwilligerswerk bij Dress. Zo is het ook goed voor het ontwikkelen van je eigen vaardigheden en talenten. Samen met alle vrijwilligers stijlen en adviseren wij niet alleen onze klanten maar zijn wij ook heel blij en trots met onze donateurs. Daarnaast ben ik superblij en is het geweldig en zeker niet vanzelfsprekend dat ieder zijn of haar tijd vrij maakt voor Dress en dat geldt ook voor ons vrijwillige bestuur. Het is elke keer weer knokken om alle randvoorwaarden rond te krijgen. Maar elke keer als het weer gelukt is kijken we met voldoening terug en vinden we het belangrijk dat we ook onze vrijwilligers kunnen bedanken en ook af en toe in het zonnetje kunnen zetten. Marjon en Karin dit filmpje en ons wijzen op dit initiatief is een geweldige verrassing en geeft aan hoe loyaal en betrokken jullie zijn bij Dress for Success Eindhoven. Dank hiervoor! En wie weet vallen we ook nog eens in de prijzen yes

Jolein

24-02-23 om 13:07

Al ruim 10 jaar ben ik vrijwillig werkzaam bij Dress for Success Eindhoven en gedurende al die jaren heb ik NOOIT geen zin gehad om te gaan. Wat een eervol en dankbaar werk! 
Zoveel verschillende mensen blij en zelfverzekerd de winkel uit zien gaan en daarna vele positieve berichten retour krijgen: Hartverwarmend!!

Alice

24-02-23 om 12:41

Al jaren werk ik met veel plezier bij Dress for Success Eindhoven. We werken met een hele leuke groep mensen. Naast dat je veel van elkaar leert, want iedereen is wel ergens goed in, krijgen wij als compensatie voor ons vrijwilligerswerk ook regelmatig een cursus met betrekking tot kleding make-up en dergelijke. Maar het mooiste compliment is als het lukt om iemand tijdens de sessie naast een mooie kledingset weer een stukje zelf vertrouwen mee te geven. Het is bijzonder om te ervaren wat een beetje aandacht en mooie kleding met een mens kan doen. 

Lia

24-02-23 om 10:53

De perfecte plek om je voor mensen in te zetten, gecombineerd met je passie voor representatieve kleding. Ik breng dit nu meer dan een jaar in de praktijk in een een team met zeer enthousiaste collega's. 

Yvette

24-02-23 om 9:49

Het is geweldig om als vrijwilliger te werken bij DFS. Duurzaam bezig zijn met mooie kleding dat een 2e leven krijgt, én mooie mensen, zowel onze klanten als mijn collegaatjes! Iedere keer weer een mooie dag!

Anoniem

24-02-23 om 9:36

Sinds een jaar ben mag ik me vrijwilligster noemen bij  Dress for sucess. Wat een geweldig team om mee samen te werken! Het voelde als een warm bad. Dat gevoel proberen we ook over te brengen naar onze klanten. Aandacht, deskundig advies, warmte, een luisterend oor en natuurlijk een mooie set kleding! Het voelt iedere keer weer als een feestje als een klant tevreden de deur uitgaat!

 

Anoniem

24-02-23 om 8:26

Een doordeweekse dag voelt bij Dress Eindhoven als een feestdag. Een feestje voor onze klanten en ook voor mij als vrijwilliger. Magic💫

Evelien van de Heuvel

Leontine

23-02-23 om 20:04

Bijna 1 jaar ben ik werkzaam bij DFS, ik vind het ontzettend leuk werk en krijg er veel energie van. Ook word je als vrijwilliger gewaardeerd en krijg je trainingsdagen die zeer leerzaam zijn. Ik hoog er nog een lange tijd te werken en nog vele mensen te mogen kleden voor hun/haar sollicitatiegesprek. 

Marjon

20-02-23 om 14:01

Ik werk al 9 jaar met ontzettend veel plezier als vrijwilliger bij Dress for Success. Zó'n fijn werk met zó'n fijn team! Met z'n allen helpen we zo'n 300 mensen per jaar een mooie stap te maken op weg naar werk. Super trots!

Charlie

20-02-23 om 13:40

Hier werken heel lieve en deskundige vrijwilligers, ze hebben mij echt goed geholpen. Ik hoop dat ze een prijs winnen zodat ze zelf een keer in het zonnetje gezet kunnen worden! 

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen