Teststraat Reinaerde snel geregeld met hulp van Supply Value

1021 keer bekeken

Het schilderen van een woning voor dagbesteding deze zomer was zo’n leuke klus en bijzondere ontmoeting met Reinaerde en de cliënten van Reinaerde dat de medewerkers van Supply Value aangaven meer te willen betekenen.

En dan meer in de zin van “meedenken” vanuit haar kennis en kunde op het gebied van procesoptimalisatie, supply chain management, digitalisering of inkoop.

Al snel kwam de Corona teststraat van Reinaerde in beeld. De 2e corona golf zorgde ervoor dat het testen bij de GGD te veel tijd kostte voor het zorgpersoneel van Reinaerde. Dus was een eigen teststraat op het terrein Dennendal in Den Dolder van groot belang. Deze had Reinaerde er eerder ook in de vorm van een testtent maar moest door gebrek aan testcapaciteit sluiten en de processen rond de teststraat waren destijds nog niet vastgelegd laat staan geoptimaliseerd. Voor Supply Value een mooie vraag; “We waren positief verrast dat we  gelijk met een actueel probleem impact konden maken!” aldus Marnix Hoekstra van Supply Value. Een mooie opdracht voor onze adviseur Jeroen Arentsen,in lijn met de kennis en kunde van Supply Value!

Ook voor Reinaerde een aantrekkelijk aanbod en na overleg en een dag intensief werken waren de werkprocessen ontworpen en de medewerkers geïnstueerd.. Dat betrokken inzet voor Zeist en omgeving ook met kennis&expertise ingevuld kan worden is waardevol. Zo vertelt Madeleine Holterman van Reinaerde: “We denken bij betrokken ondernemen vaak aan het bieden van de helpende hand, zoals in dit kader bijvoorbeeld helpen bij het opzetten van de tent voor de teststraat. Maar kennis over en het beschrijven en optimaliseren van processen was voor ons veel waardevoller, ook de snelheid waarmee geacteerd werd maakte dat de teststraat sneller in gebruik kon worden gesteld!”

Zo zijn de 1e week al 57 medewerkers getest waarvan een deel weer snel aan het werk kon. De doorlooptijd van test tot uitslag is afgenomen van 48 naar 24 uur, zo zijn in de eerste week al veel extra productieve dagen door zorgprofessionals gerealiseerd.

Een heel mooie match. Of in de woorden van Marnix: “een match met directe impact!”

De verbinding kwam tot stand door intermediair Samen voor Zeist; hét netwerk voor betrokken ondernemers in Zeist die in samenwerking met maatschappelijk veld en de gemeente Zeist werken aan een inclusieve samenleving.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen