Webinar employee volunteering door Chris Jarvis

2822 keer bekeken

Er is veel te doen over maatschappelijke betrokkenheid in het bedrijfsleven. Maar hoe zet je concrete stappen? Internationaal expert Chris Jarvis vertelde enthousiast hoe je medewerkersvrijwilligerswerk in jouw organisatie implementeert.

Dit webinar is het terugkijken waard! (Opnamedatum 24-6-2021)


Als bedrijf onderken je ongetwijfeld het belang om ‘iets’ te doen. Maar hoe zet je concrete stappen om die maatschappelijke betrokkenheid een goed fundament te geven in je organisatie? Daarover gaat dit webinar ‘Succesvolle en impactvolle employee volunteering, de 5 principes voor de next step’. Centraal staat de vraag hoe je medewerkersvrijwilligerswerk in jouw organisatie opzet, inricht en implementeert. 

Webinar terugkijken?

Het webinar kan je eenvoudig terugkijken via deze link.

Tip voor vrijwillgersorganisaties; Good Busy

Attendeer je bedrijfsrelaties op dit webinar om zich te laten inspireren door het verhaal van Chris Jarvis of laat ze eens kennismaken met het nieuwe platform Good Busy; voor ondernemers die goed doen in de samenleving.

Over Chris Jarvis

Als TEDx-spreker deelt hij regelmatig zijn expertise over vrijwilligerswerk. Op een praktische manier, vanuit het perspectief van jou als ondernemer. Inclusief de 5 principes om de volgende stap te zetten in maatschappelijke betrokkenheid, social return, inclusiviteit en diversiteit. 

 

Voor wie is dit webinar een must-see?

  • Als je als bedrijf wilt bijdragen aan maatschappelijke vraagstukken door kennis, expertise en tijd van je medewerkers beschikbaar te stellen stellen, maar niet goed weet waar je moet beginnen óf vastloopt in de implementatie
  • Als je een commercieel bedrijf bent, van klein tot groot (ook corporate foundations)
  • Als je dga, ceo en beslisser of beïnvloeder bent op het gebied van hr, communicatie of mvo

Wie organiseerde dit webinar?

Het webinar was tevens de start van Good Busy, een nieuwe community van bedrijven die willen bijdragen aan maatschappelijke vraagstukken. Good Busy is een initiatief van Vereniging NOV, brancheorganisatie voor vrijwillige inzet. NOV organiseert het webinar in samenwerking met de Facilicom Foundation en de Vattenfall Foundation

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen