Ontwerp je strategie

Voor de ontwikkeling van Good Busy en deze toolkit deden we inspiratie op en werkten samen met Chris Jarvis, directeur van het RW Institute in Baltimore. Chris is een internationale autoriteit, een TEDx-spreker en een inspiratiebron met kennis van alle facetten, wat voor jouw bedrijf of organisatie het belang kan zijn. En vooral hoe je je mensen meeneemt in jouw maatschappelijke betrokkenheid, aan de hand van 5 succesprincipes. De insteek is praktisch, vanuit het perspectief van ondernemingen. 

 

  Klik hier en download de volledig gratis Good Busy toolkit 'Ontwerp je strategie'  

We hebben de 5 principes van Chris Jarvis voor waardevol vrijwilligerswerk van bedrijven vertaald en in de Nederlandse context gezet. Good Busy is voor ervaren ‘do gooders’, maar ook voor ondernemers die de eerste stap naar vrijwilligerswerk willen zetten.

 

Klik op 1 van de iconen voor meer informatie

 

 

 

‘Chris Jarvis ontwikkelde nieuwe kijk op vrijwilligerswerk’

Dr. Lonneke Roza deed jarenlang onderzoek bij Rotterdam School of Management. Ze is voorzitter van Vattenfall Foundation en bestuurslid van de Facilicom Foundation. Bovendien werkt ze al een aantal jaren samen met Chris Jarvis: “Ik ben onder de indruk hoe hij, op basis van wetenschappelijke inzichten, een innovatieve kijk heeft ontwikkeld op de positieve invloed van vrijwilligerswerk op de wereld. Want vrijwilligers geven niet alleen iets aan een ander, ze worden er zelf ook beter van.”

 

 

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen