Het effect van vrijwilligerswerk op medewerkers en maatschappij

Doing good is good for you. Het is de titel van een van de onderzoeken waaruit blijkt dat medewerkers een beter humeur krijgen door vrijwilligerswerk, graag bij een maatschappelijk betrokken bedrijf werken en minder snel vertrekken. Lees meer over deze impact!

De bevindingen uit het genoemde onderzoek en ook die uit het grootschalige onderzoek 'Geven in Nederland' zijn opgenomen in onze Toolkit voor social impact (de 5 principes voor impactvolle medewerkersvrijwilligers-programma‚Äôs). De toolkit is hier kostenloos aan te vragen. Voor HR-professionals hebben we trouwens een whitepaper dat toelicht wat de waarde van medewerkersvrijwilligerswerk in HR-beleid is en tips en trics geeft om vrijwilligerswerk in jouw organisatie in te zetten. Die is hier aan te vragen.

Meer weten over zaken omtrent medewerkersvrijwilligerswerk? In de strategische toolkit van Good Busy is veel informatie te vinden over dit onderwerp. Lees hier de info of vraag de toolkit aan.

Je kunt je ook aanmelden voor de Good Busy nieuwsbrief en ons volgen op LinkedIn. Zo blijf je op de hoogte van de activiteiten van Good Busy en de trends en ontwikkelingen op het gebied van medewerkersvrijwilligerswerk.

Afbeeldingen

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen