Vrijwilligers Centrale Amsterdam

VCA helpt en adviseert bedrijven en organisaties graag over samenwerking. We kennen het veld en weten waar mogelijkheden zijn. Het aangaan van een partnership met een vrijwilligersorganisatie biedt beide partijen veel voordeel. Wij helpen de samenwerking duurzaam en structureel vorm te geven.

Hulp om te helpen

Iets goeds doen voor Amsterdam wordt steeds belangrijker voor bedrijven. Het aangaan van een partnership met een vrijwilligersorganisatie kan voor beide partijen veel voordeel bieden. De middelen, mensen, kapitaal en kennis die het bedrijfsleven met zich meebrengt, zijn voor veel organisaties interessant. Hoe zorg je dat dit voor jullie organisatie werkt? Hoe geef je zo’n samenwerking het beste vorm?

Wil je als maatschappelijke organisatie vaker samenwerken met bedrijven?  Of wil je als bedrijf je medewerkers meer betrekken bij wat er in de stad gebeurt? En dan bij voorkeur niet voor eenmalige korte klussen maar zoek je een samenwerking met meer impact?  VCA helpt je graag.

Wat wij doen

Wij zijn samen met de gemeente Amsterdam en Deedmob een van de partijen achter de Amsterdamse website BusinessInvolved.amsterdam. Tevens organiseren we eens per jaar onze eigen speeddatebijeenkomsten Mix&Match. Daarin ontmoeten bedrijven en organisaties in korte speeddatesessies. Op basis van concrete hulpvragen vanuit maatschappelijke organisaties komen er matches tot stand.

Interesse? Bel 020-5301220 of mail naar Amsterdam@vca.nu

Afbeeldingen

Vrijwilligers Centrale Amsterdam; Jij, Wij, Blij!

Good Busy

X (voorheen Twitter)

Op de kaart

Een momentje...

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen