Op vakantie met Epilepsie

363 keer bekeken 16 reacties

Op vakantie met Epilepsie

Op vakantie met Epilepsie

02 Zorg en Hulp

Reageren

Op de kaart

Een momentje...

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

16  reacties

Minnie

12-03-24 om 17:01

Een prachtig initiatief onder leiding van geweldige vrijwilligers. Ze verdien zeker de hoofdprijs!

Petra

11-03-24 om 18:41

Als vrijwilliger ben ik heel erg blij dat we weer op reis mogen met een geweldige groep jongeren.

Heerlijk op vakantie met elkaar, leuke activiteiten ondernemen, elkaar helpen als t nodig is, maar vooral volop genieten.... 

We zijn ontzettend dankbaar dat t ons als groep vrijwilligers al voor t derde jaar op rij lukt om met behulp van sponsoren en bijdragen weer een fantastische reis voor onze jongelui te organiseren!
 

Op naar groepsaccommodatie De Vilt in Beugen! En genieten!!!

Smit

07-03-24 om 9:27

Kundige, warme toppersheart deze groep vrijwilligers. Mijn bewoner kijkt een heel jaar er naar uit; 5 dagen feest met hen! Het is voor sommige mensen met epilepsie de enige mogelijkheid om er tussenuit te gaan. 

Anoniem

26-02-24 om 11:36

Deze geweldige vrijwilligers, verdienen de prijs voor hun prachtig initiatief. Zij bieden gedupeerde vakantiegangers weer perspectief nadat het Epilepsiefonds alle vakantiereizen is gestaakt, door het organiseren en in stand houden van vakanties van een hechte groep jong volwassenen. Een dankbare ouder.

Marijke

21-02-24 om 13:59

Al jaren geniet Anouk van deze vakantie. Helaas wordt deze vakantie niet meer ondersteund door het epilepsiefonds, maar een aantal vrijwilligers hebben de organisatie en uitvoering van de vakantie van deze groep jongeren op zich genomen. Gelukkig kan deze vakantie nog steeds doorgaan en wat ziet zij er naar uit.

Jantien

21-02-24 om 13:25

Ik ben heel blij dat ze een vakantie kunnen organiseren. Dat iedereen met epilepsie toch de kans krijgt om met andere op vakantie te gaan. Hoop dat ze het nog lang mogen blijven doen.

 

Marian

20-02-24 om 21:30

Wij zijn heel blij en dankbaar, dat onze zoon, mede door de inzet en enthousiasme van deze vrijwilligers, toch nog ieder jaar met vakantie kan.

Een vakantie waar hij enorm van geniet.

Deze groep vrijwilligers verdienen zeer zeker een vrijwilligersprijs.

Amanda

20-02-24 om 19:46

Super blij met het feit dat de vrijwilligers van de vakantiereizen via het NEF nu een eigen initiatief hebben genomen om toch vakanties mogelijk te maken na het opheffen van de vakanties van het NEF.

Ik hoop nog vele jaren mee te kunnen en van de enthousiaste vrijwilligers te mogen genieten.

Carina

20-02-24 om 17:02

Sinds het EVN heeft besloten om geen vakanties meer te organiseren voor mensen met epilepsie hebben een groep vrijwilligers gezegd wij gaan hiermee door voor de mensen met epilepsie echt fantastisch vindt ik dit als moeder van Marleen.Wat een plezier enthousiaste springt er vanaf bij de vrijwilligers.Deze vrijwilligers hebben hiernaast ook een baan,gezin ect .Echt heel dankbaar voor dit alles 

 

 

 

 

 

 

Tom

20-02-24 om 13:53

Ik heb epilepsie en daarom is het voor mij onmogelijk om op vakantie te gaan met een gehandicaptenreis. In het verleden ging ik met de EVN. Deze vereniging heeft ons in de kou laten staan. Gelukkig is er een stel enthousiaste vrijwilligers die sindsdien ieder jaar voor mijj en mijn vakantievrienden een SUPER week organiseren. Dank jullie wel. Zonder jullie zou er voor mij geen vakantie mogelijk zijn.

Els en Rob Ruigrok

20-02-24 om 13:47

Vorig jaar heeft onze zoon weer een fantastische vakantie beleefd. Sinds het EVN heeft besloten geen vakanties meer te organiseren voor mensen met epilepsie, heeft een groep vrijwilligers dit niet geaccepteerd. Met veel enthousiasme organiseren zij voor deze groep een vakantie die zijn weerga niet kent. Alle hulde.

 

Sylvie

20-02-24 om 13:13

Bedankt voor jullie harde werk en toewijding, fantastisch wat jullie doen. 

Connie

20-02-24 om 13:01

Schitterend initiatief!!!!!  
De deelnemers genieten met volle teugen ,dat wordt mogelijk gemaakt door de super begeleiding. 

Ad

20-02-24 om 13:01

Hartverwarmend wat jullie als vrijwilligers al jaren voor deze groep doen. 

Sebastiaan

20-02-24 om 10:41

Ik vind het leuk om  om mee de gaan

 

groetsjes Sebastiaan 

Chantal

19-02-24 om 20:44

Wauw!

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen