Netwerk en ontmoeten

Soms heb je als ondernemer het gevoel dat je het wiel helemaal zelf moet uitvinden, terwijl je vermoedt dat er nog veel meer enthousiaste bedrijven zijn die ook op zoek zijn hoe ze hun social impact vorm kunnen geven. Good Busy verbindt deze sociaal bewogen bedrijven met elkaar door middel van uitwisselings- en inspiratiebijeenkomsten. Door kennis met elkaar te delen of ondernemers met elkaar in contact te brengen.

Bedrijven & Foundations

Regelmatig worden er voor grote corporates en MKB-bedrijven en Corporate Foundations speciale Good Busy Kenniscafés georganiseerd waarin koploper-bedrijven samenkomen om kennis en ervaringen uit te wisselen rondom het vergroten van social impact en de samenwerking tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. Op onze agenda vind je de data van deze bijeenkomsten.

 

 

Intermediairs & Vrijwilligerscentrales

 

Samen sterk. Een belangrijke schakel tussen maatschappelijke organisaties en bedrijven zijn (lokale) intermediairs en vrijwilligerscentrales. Good Busy brengt deze partijen regelmatig bij elkaar om samen voor nog meer social impact te zorgen. Wil je als intermediar of vrijwilligerscentrale aansluiten, neem dan contact met ons op via goodbusy@nov.nl 

Ben je als bedrijf op zoek naar een intermediair om jullie te helpen bij jullie medewerkersvrijwilligerswerk. Kijk dan eens bij de Good Busy wegwijzer en vind een intermediar in jouw omgeving.

 

 

Een kop koffie?

 

Heb je een andere vraag aan het team van Good Busy, heb je een mooi voorbeeld om te delen of ben je juist op zoek naar een andere ondernemer om van de leren of samen mee op te trekken, neem dan gerust contact met ons op voor een (virtuele) kop koffie en wij helpen je graag verder.

 

 


 

 

 

 

 

Uitgelicht

    Partners:     Movisie

    Cookie-instellingen